Історія релігійІсторія філософії

Христос у серці, Диявол в штанах (18+)

handsСьогодні у сучасному світі популяризуються різноманітні сексуальні втіхи, половина  планети визнала гомосексуалізм коханням, сексуальне насилля здійснюється щохвилини, людей тримають у секс рабстві,  і християнам важко втриматиcя перед цими гріхами. Гріхами, які практично полонили наш світ. Фактично, на кожному європейському чи американського каналі, в журналі, газеті, проявляється толерантність до представників сексуальних меншин та їхніх почуттів. Нібито їхній тваринний секс є коханням.

Диявол у штанах —  це страшна сила, коли фізіологія практично перемагає душу, а душа не завжди готова боротися з тілом, і врешті — решт диявол перемагає. Хоча люди, які мають Ісуса Христа у серці —  можуть здолати будь — яку похіть.  Адже похіть — це ознака диявола, і диявол всіляко випробовує людей .

Наприклад у всіх гомосексуалістів  присутній диявол у штанах, і в них точно не має Христа у серці, бо вони своїми збоченими  одностатевими гріхами його викинули із свого серця. А представники ніби християнських церков ЛГБТ говорять та навчають, що Бог їх любить та прощає.  Це абсурд! Якщо ми відкриємо Книгу Левит 20 розділ 13 вірш, то побачимо, що Господь забороняв такі збочення, і карав їх смертю. Але представники «типу «релігійного ЛГБТ, виривають слова з Біблії у свій захист, і навіть сміють себе виправдовувати, мало того, вони себе показують істинними учнями Ісус а Христа. Абсурд та дурня!

Та напевно, якби Христос та Апостоли спустилися зараз на землю та зустріли цих грішників, то б за декілька секунд втекли із  землі на небо:) . Просто жахливо, коли секс меншини популяризують себе та хочуть бути рівними, але їхнє нібито кохання нагадує тваринний секс. Адже справжнє кохання це – сім’я, яка складається з чоловіка та жінки, які продовжують свій рід, а не анальний секс гей — чоловіків, чи оральний секс лесбі –жінок. І справді в штанах цих людей живе Диявол, який встиг викорінити з їхніх сердець Христа, проте  він виграв битву,  але не війну.  Бо ж  гомосексуалісти  мають шанс на спасіння , якщо викинуть з штанів Диявола та  стануть гетеросексуалами.

Диявол в штанах не тільки у геїв, лесбіянок та скотоложців, але і в звичайних людей, яким необхідно боротися з ним . Нам потрібно усвідомити, хто нам  більше потрібен диявол в штанах чи Христос у серці?

Ігор Дмитрук

Яка твоя реакція?

Радість
17
Щастя
10
Любов
7
Не завдоволений
10
Тупо
66

Интересно почитать:

Также в категории:Історія релігій