Історія релігійРелігія

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

  Озеро Топліц вважається одним із найяскравіших Міст Сили в Європі та найпотужнішим Місцем Сили в Австрійських Альпах.

Популярність озера у ХХ столітті обумовлювалася двома факторами. По-перше, це робота дослідницьких лабораторій «Анненербе» поблизу озера під час Другої світової війни. По-друге, це ймовірне місце, де було заховано секретну документацію Третього Рейху та частину його золотого запасу.

Озеро Топліц знаходиться неподалік міста Ліцен, федеральна земля Штирія в Австрійських Альпах, і живить своїми водами озеро Грундзле.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

дорога до озера Топліц

Гори навколо озера Топліц називають Горами Мерців, причому назва ця з’явилася ще в ті далекі часи, коли місцевість населяли кельти.

Почнемо по-порядку. Як ми знаємо, комплекс дослідницьких інститутів «Анненербе» займався серйозним вивченням, на експериментальній основі (як і належить фундаментальним науковим роботам), езотеричних технологій та особливостей функціонування психосфери людини.

Анненербе, услід за ведичними мудрецями стародавньої Індії, дійшли висновку, що спектр спостереження навколишнього світу визначається функціонуванням шишкоподібної залози у центрі мозку. Якщо ми побачимо весь нескінченний Всесвіт, то, швидше за все, наш розум зруйнується. Адже розум – структура, що має межі, тому нездатна до сприйняття Нескінченності. Тому шишкоподібна залоза генерує електромагнітне поле особливої ​​частотності, яка дозволяє нам бачити тільки вузьку смужку спектра нескінченної реальності. Як вчені з Анненербе, так і езотерики минулих епох прагнули розширити межі сприйняття Всесвіту людиною і в такий спосіб відкрити нові істини. Було виявлено, що деякі місця на Землі мають потужні електромагнітні поля аномальної частотності.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

озеро Топліц

Вони здатні або уповільнити, або збільшити частотні ритми полів мозку, через що психіка людини занурюється у змінені стани свідомості. Усі Місця Сили на Землі (або, як їх зараз називають у Європі – «енергетично змінені місця») мають властивість впливу на роботу шишкоподібну залозу.

Після закінчення Другої світової війни стало відомо, що в озеро Топліц було скинуто ящики із секретними документами, експериментальні зразки зброї та частину золотого запасу Третього Рейху.

Подібна інформація викликала наплив шукачів скарбів з усіх країн світу. І шукачі скарбів почали зникати. А потім знаходили їхні трупи. У газетах поповзли чутки: спецназ рейху охороняє його золото після війни. Однак, поряд з цим, було опубліковано дані звітів патологоанатомів про причини смерті людей, що зникли. Більшість із них виявились… суїцидами. Так, водолаз, спустившись на багатометрову глибину, раптом пошкодив сам собі кисневий шланг (частина цих випадків з водолазами підтверджена словами свідків подій). Альпіністи перерізали ножем мотузку над головою і падали в прірві. Інша частина смертей – ще дивніше – люди помирали від переохолодження чи тривалого голодування, наче їх вразила амнезія, і вони забули як їсти чи ховатися від холоду.

На підставі патологоанатомічних висновків медики дійшли висновку: аномальна енергетика гір навколо озера Топліц може пошкодити психіку людини – або схилити її до суїциду, або спричинити амнезію (втрату пам’яті).

Однак гори довкола озера Топліц так діють не на всіх гостей. А лише на тих, хто прийшов до озера з великим внутрішнім негативом або в депресивному стані. Хто прийшов радісним, з відкритим серцем та на позитивних емоціях – той пішов живим, оздоровленим та відновленим, з новим знанням про світ. Професор Ральф Бердхофер, який відкривав Павлу Раскіну таємниці Анненербе, неодноразово наполягав на необхідності відвідувати озеро Топліц тільки з позитивним настроєм у свідомості. Інакше він не ручався за наслідки.

Численні експедиції, проведені наприкінці ХХ – на початку ХХI століття, допомогли підняти з дна озера те, що було на його дні. Це виявилися англійські фунти стерлінгів, виготовлені рейхом для підриву економіки Великобританії, папки з кресленнями зброї, що розробляється для флоту (ракети, торпеди тощо), експериментальні зразки цієї зброї – але жодних ящиків із золотом виявити не вдалося. Проте стало відомо, що секретні документи Анненербе з результатами їхніх наукових досліджень, і частина золотого запасу рейху були заховані не в глибині озера, а в печерах, у Горах Мерців над Топлицем.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Експедиції, які почали прямувати в гори, гинули одна за одною за нез’ясованих обставин, поки влада Австрії не наклала заборону на будь-які пошукові експедиції – чи то на озеро Топліц, чи то в Гори Мерців. Відразу після появи цієї заборони у 2009 році люди

перестали гинути на озері. Озеро стало курортом, куди люди приїжджають поправити здоров’я.

Чому ж ці гори називаються Горами Мерців? Раніше Альпи були населені стародавніми кельтами, в районі озера Топліц у кельтів були сакральні місця — місця, де поклонялися Богам і шанували предків, що пішли.

Кельтів намагалися завоювати зайшли римляни. Легіони яких почали загадково зникати у горах. Послані на пошуки розвідники знаходили легіони мертвими. І поряд – жодних слідів супротивників. У розвідників створювалося враження, що воїни розлютилися і почали знищувати один одного мечами, взявши один одного за ворогів. Саме тоді за горами біля озера Топліц закріпилася слава «Мір Мерців».

Випадки зникнення і самовинищення військових загонів тривали під час всіх воєн, що торкалися цієї місцевості. Тому зникнення шукачів скарбів після другої світової – це скоріше продовження тих же подій, які почалися з приходу римлян, ніж якась окрема історія.

Інша важлива частина історії озера Топліц – це його зв’язок із таємними Орденами середньовіччя. Усім нам пам’ятають розгром лицарів-тамплієрів у Франції. Однак мало кому відомо, що частина лицарів, що вціліли, бігла до Відня. Десь через деякий час і до них дісталася рука інквізиції. Через криваві події того часу вулицю, на якій траплявся бій лицарів-тамплієрів з лицарями інквізиції, названо Блутгассе.

Але керівників австрійських тамплієрів було попереджено про майбутню розправу. І вони змогли з таємними знаннями Ордену, документами, артефактами та золотом Ордену відбутися до Зальцбурга. Пізніше Орден створив печери-сховища для скарбів тамплієрів та переніс їх туди. Перекази тамплієрів стверджують, що печери, де заховані знання та артефакти, знаходяться в Горах Мерців поблизу озера Топліц.

Приклад тамплієрів наслідували й інші гнані Ватиканом Ордени, які один за одним створювали печери-сховища для своїх знань, скарбів і артефактів у Мертвих Горах. Наприкінці Другої світової війни, в 1945 році, їх приклад наслідував і Анненербе, яке вважають також свого роду таємним Орденом.

І ще! Топліц – унікальне місце з погляду фізики електрики! Воно напевно зацікавило б такого дослідника, як Нікола Тесла, якби геніальному винахіднику розповіли про нього! У всьому світі є місця, які називають «Дихання Дракона». Вони характерні тим, що на дні річок або озер виникають електричні розряди (кульові блискавки, коронні свічення тощо) і піднімаються на поверхню води, а з поверхні підіймаються в атмосферу. Такими місцями рясніють Таїланд і Китай — є і озера, і закрути річок — такі місця священні для буддистів. Озеро Топліц — поки що єдине відоме місце у світі, де «Дихання Дракона» реверсивне! Тобто розряди утворюються в атмосфері над озером і опускаються в глибину вод. У дощ та туман вогні над озером надзвичайно яскраві, легко фотографуються. У атмосфері поширюється тріск розрядів. Жителі прилеглих сіл вважають за краще не виходити зайвий раз на прогулянку і не наближатися до озера.

Отже – сакральні місця – гори, плато та печери. Від стародавніх кельтів до сучасних європейських орденів. Значно і цікаво. Гори Мерців. Зв’язок із предками та їх шанування у давніх культурах.

Сама енергетика місця просто сама лягає на стародавнє свято шанування предків, що пройшли, День Сили, День Мертвих. Який відзначається у ніч із 31 жовтня на 1 листопада. І називається Русалія у слов’ян, Самхейн у кельтів, Хельвін у скандинавів… і представлений у всіх духовних навчаннях Землі – від Тибетських гір до рівнин Південної Америки.

Коли ж осягати таємниці Мертвих Гір та Світу Мертвих, як не в День Мертвих? Ось тому я давно планував семінар, присвячений таємницям озера Топліц на Русалію у Мертвих Горах. Саме там і мав проводитися семінар про Анненербе (Ahnenerbe – спадщина предків (нім.)).

До події готувалися з липня 2013 року. А розпочався він 30 жовтня 2014 року. Остаточне рішення про проведення семінару було ухвалено учасниками під час відвідування Острову Чарівниць, що на Дніпрі, біля Ржищева – 11 жовтня 2014 року. Через великий попит на авіаквитки (адже люди літають на День Сили в інші місця по всьому світу – пам’ятають і тихо святкують його, здійснюють технології – а інакше чим пояснити величезний попит на авіаквитки напередодні Русалії – та ще в умовах сучасних криз?) нам довелося змінити маршрут прямування. Спочатку учасники нашого семінару мали прибути до Стамбула. Провести огляд міста, послухати семінар «Місця Сили Туреччини, езотеричні традиції в Туреччині, Туреччина – як частина стародавнього Вавилонського Царства» з екскурсією містом та відвідуванням стародавнього православного монастиря Хора.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Розпис на стелях монастирю Хора у Стамбулі

Після Стамбула ми повинні були вирушити до Будапешту, вивчити Місця Сили цього міста та почути про езотеричну Угорщину. У Будапешті пересісти на мікроавтобус до Відня, де на нас чекала зустріч із дослідником Анненербе – австрійським юристом Павлом Раскіним. З Відня слідувати через Альпи до Грюндзе. З Грюндзе виїхати на Топліц, де в ніч із 31 жовтня на 1 листопада провести семінари, обряди та дослідження. Вдень 1 листопада продовжити заняття та обряди. Потім повернутися в Будапешт, де продовжити подорож цим старовинним містом. І завершити семінар у Стамбулі.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Сонце Місяць та Равлик зображення у монастирі Хора

Запланований план нам вдалося виконати повністю.

Почали, як і планували, зі Стамбула, особливу увагу приділивши православному монастирю Хору.

Ви коли-небудь бачили православний монастир, де на куполі зображені Лабіринти? Індійський хрест та стилізована свастика? Де апостолів не 12, а 16? Де на куполі позначені 12 Знаків Зодіаку та Архангели, які ними керують? Де на одній із ікон зображено Диявола? Причому з потрійною подвійністю. Де куполи прикрашені восьмикінцевими зірками, що символізують Абсолют та рівновагу Астрального Світла? Де на куполі зображено Равлик? Космічний равлик у супроводі Сонця та Місяця? І Слимак схожий на такий самий равлик на стіні собору в Бургосі, на шляху Сантьяго? І на Бога Равлика індіанських племен у Мексиці? Чи не круто для православного монастиря? Перші християни вірили у зовсім інше, ніж їхні сучасні колеги? Цей монастир знаходиться в Стамбулі, в Туреччині.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Спіральний Лабиринт на куполі монастирю Хора у Стамбулі

Монастир цей називається Хора, музей Каріє. І ще звернемо увагу на вікна у формі тризубця. Англомовні гіди також розповідають туристам про те, що один із Святих на іконі зображений як єгипетський бог Осіріс, він сидить за столом. А ще Христос сидить у трійці концентричних кіл, немов у пантаклі. Синій фон пантаклю. Аури у небожителів яйцеподібні, схожі на модель індійського яйця Брахми.

На куполах ліворуч від входу зображені жіночі божества, з переважанням помаранчевого кольору, праворуч — сині з переважанням синього кольору. У зображеннях хрестів два кінці хреста пофарбовані помаранчевим, два синім (як масті в картах – дві червоні та дві чорні). Як у ядрі атома — два види електронів, два види позитронів. Давні знали про структуру атома. Хрести рівносторонні. Це символ небесного вогню та життя. На відміну від хреста з одним подовженим кінцем (це єгипетський символ, розгортка куба на площину, а піраміда — це вершина кубу, розсіченого по діагоналі). Таємниць у Хорі ще дуже багато. У Туреччині ще багато таких храмів і Міст Сили, захованих у таємних куточках. Ми маємо намір їх вивчати.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Спіральний Лабиринт на куполі монастирю Хора у Стамбулі

Найбільш примітними у монастирі є Лабіринти. Багато сучасних людей не знають, що таке лабіринт. Лабіринти існують по всій планеті — від країн на Півночі до гір на Екваторі. Зображено вони і на стінах середньовічних католицьких соборів в Іспанії, Італії та Франції.

Вважається, що потойбічні світи, чи світи Вивороту, у яких живуть душі людей, організовані як Лабіринтів.

Деякі духовні вчення вважають, що Лабіринти є проекціями Кришталевого Черепа Всесвіту, коли його розтинає площину. А Кришталевий Череп Всесвіту – у свою чергу тривимірна проекція первісного Каміння (Алатиря, Чинтамані), який усередині Кришталевого Черепа Всесвіту є своєрідною шишкоподібною залозою, і, у свою чергу, камінь Чинтамані є первинним проявом Абсолютного, яке, як ми знаємо, більше нескінченне. вище за всіх вимірів.

Якщо душа у світах Вивороту пройде від зовнішнього краю Лабіринту до його центру, то душа пізнає себе, побачить сама себе, торкнеться самої себе. Зрозуміє своє призначення, зазнає осяяння і набуде Силу. Тому Лабіринти називають Лабіринтами Набуття Могутностей.

Проекція Космічних Лабіринтів на поверхню Землі – це Паломницькі Шляхи різних релігій. Насамперед – Шлях у Сантьяго. Але є інші. Використовувані ще кельтами.

Паломницькі Шляхи супроводжуються символом Ворона. Ворон – найархаїчніший символ Абсолютного Духа у стародавніх народів.

Ось звідки знаки Лабіринту на куполі. Це вказівки на початку паломницьких шляхів та їхнє розташування у Всесвіті.

Раковина, равлик, гусак, лебідь – це символи Жіночого Початку Всесвіту, Води. Посвячений повинен перетворитися на мертву воду, яка, вбере Вищий Дух, стає Живою чи Святою водою. Цю таємницю Мертвої та Живої Води зберігають усі давні Містерії – від слов’янських казок про живу та мертву воду, до християнського обряду хрещення, і до обрядів Матері Води, втіленому, згідно з віруваннями індіанців, у соку ліани Айяваскі, що зустрічається в джунглях Амазонії. На фресках монастиря Хора ці істини виражені відкрито. Монастир належить до періоду, коли езотеричні таємниці ще не були надійно заховані від світу, як у наші часи. Тому монастир Хора дає нам ключі до багатьох забутих шляхів пізнання.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Скелі над озером Топліц

Переліт до Будапешта та нічне відвідування Базиліки пройшли вдало. Про Базиліку ми вже багато писали у своїх попередніх звітах, зверну лише увагу, вкотре – на скульптуру шишкоподібної залози, яка прикрашає католицькі собори – натяк на те, що ієрархи Ватикану теж знають цю таємницю та технології роботи із шишковидною залозою.

Вранці 31 жовтня ми прибули до Відня та зустрілися з Павлом Раскіним. Павло – професійний юрист. Народився в Україні, закінчив юридичний факультет університету. Батьки його – вчені-історики. Переїхав до Австрії, де закінчив Віденський університет також за юридичною спеціальністю. За рекомендацією зустрівся з доктором психіатрії Ральфом Бердхофером, лікарем із Бад-Ішля, який проводив дослідження «Аненербе». Ральф Бердхофер передав Павлу результати наукових досліджень про Анненербе. Павло зустрічався з іншими вченими, які вивчали Анненербе, й сам вивчав архіви. І щоденникові записи професора Ральфа Бердхофера. Опублікував велику кількість статей про Анненерба в австрійській пресі. Захистив науковий ступінь у Віденському університеті з тематики Анненербе. Випустив двотомник «Аненербе: Секрети Богів. Аненербе: «Таємниця озера Топліц», які стали бестселерами в Європі. Виступав на телебаченні.

Павло співпрацює з нашою ведичною школою з 2011 року. Були проведені спільні семінари — Павлом та мною, Мехедою Ігорем Володимировичем – на тему «Технології Аненербе та Ведичні Технології: методи впливу та точки взаємодії» — у березні 2012 року та у липні 2014 року у Відні, 2 року – у Будапешті. І ось тепер – четвертий значимий семінар.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Провулок Блутгассе у Відні

Учасників семінару було 7 осіб. Теж сакральне число.

Павло почав розповідь із таємниць озера Топліц, докладно виклав історію озера – ми її вже помістили на початок цієї статті. Привів приклад іншого місця з аналогічною енергетикою – перевалу Дятлова, Гори Дев’ятті Мерців на Північному Уралі, згадавши, що там сталося те саме, що і з деякими загиблими в Горах Мерців на Топліці – загибель внаслідок глибоких змінених станів свідомості. А я розповів про інше таке місце, розташоване на березі Південного Бугу, у Вінницькій області, неподалік селища Сокільці, Немирівський район. У 2004 році два дослідники залишилися в ньому на ночівлю. Свідомість їх запаморочилася, а коли вони прийшли до тями, то помітили, що душать один одного. Але в них вистачило сили волі зупинитися і повернутися до нормального адекватного стану.

Жителі Сокільців вважають, що там розташований портал в інші виміри. Такі ж портали повинні діяти в Горах Мерців на озері Топліц, ось чому однією із запланованих технологій була Ритуал Мостів.

Увечері в Альпах ми зупинилися в готелі «Озерні Спалахи» на березі Грюндзе. Назва готелю не випадкова. Над озерами дійсно спостерігають електричні спалахи. Розпочався семінар Павла Раскіна про технології Анненербе та мої виступи про ведичні технології. Ближче до півночі ми попрямували до озера Топліц.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Скульптура горі геллерт у Будапешті

Дорога до озера була занурена в повну темряву. Її не міг розсіяти навіть промінь ліхтаря. Спроба сфотографувати нічні пейзажі також провалилася – фотоспалахи виявилися безсилими проти цієї темряви. Дорогу шукали за допомогою інтуїції та «на дотик». Ми ніби пливли у первісній темряві. Вгорі, над Альпами, віяв вітер і шумів листям лісів. З усіх сторін нас оточував гул і дзюрчання маленьких водоспадів. Це струмки з гір впадали в Топліц, а озеро Топліц ділилося водою з Грюндзе.

Шум листя та шум водоспадів з усіх боків приходив до нас, повністю змінюючи реальність. З усіх боків простору надходили потоки енергії. По шкірі поповзли «мурашки», волосся стало дибки.

Ми все ж таки дійшли до озера. І побачили над ним слабенькі вогники розрядів білого кольору, які, мов іскорки, то спалахували, то гасли. Наша фотоапаратура була надто слабкою, щоб зафіксувати електричні феномени. Але людське око цілком здатне їх спостерігати. Думаю, впоралися б із завданням і оптичні прилади дуже високої якості.

Біля берега також стояла свічка, очевидно, залишена місцевими жителями для надприродних істот цієї містичної ночі. Свічка була помаранчева і прихована від вітру у металевому ліхтарі за скляними стінками, тому полум’я горіло рівно.

На березі озера ми довго стояли та спостерігали ніч. Потім розпочали заплановані обряди. Для початку ми наповнились енергією Неба та Землі за допомогою медитацій. Потім запропонували Абсолютному фрукти і тим самим перетворили їх на прасад.

Частину прасада ми поклали в озеро для предків. Вважається, що в ніч на Русалію річки, озера та моря стають дорогою між світом живих та світом мертвих, і подарунки предкам необхідно класти у воду.

Потім ми пригостили прасадом Головного Духа цього Місця Сили, стихійних духів води та землі. Потім було здійснено ритуал «Прорив». Сенс обряду «Прорив» – подолання себе та медитативний вхід у такі галузі світобудови, в яких учасники обряду ще ніколи не були. Духовний та енергетичний прорив у глибинах свідомості викликає за допомогою принципу резонансу прорив у сферах оздоровлення, кар’єри та фінансових потоків, тобто вирішення питань благополуччя у матеріальному світі.

Після обряду «Прорив» відбувся ритуал Мостів. Сенс його такий. Психосфера людини складається із трьох начал. Свідомості, підсвідомості та несвідомого. Ці частини психосфери людини часто розрізнені та позбавлені можливості взаємодіяти одна з одною та підтримувати одна одну. У релігіях вони називаються тіло, душа та дух. Щоб спричинити правильну гармонійну взаємодію, їх з’єднують мостами.

Для цього візуалізується острів. Острів – це наша свідомість та центр уваги. На острові стоїмо ми самі. Острів оточений кільцем води. За водою – ще один острів, він кільцевий. Це наша підсвідомість. Потім знову кільце води. За ним – третій острів. Символ несвідомого чи надсвідомого. Він має початок — і не має кінця До самого горизонту простягається він і далі — в нескінченність.

Ми подумки будуємо мости. Спочатку чотири мости на кільцевий острів, що символізує підсвідомість — перед собою, праворуч від себе, за собою, ліворуч від себе. Потім ще чотири мости – у напрямках на 45 градусів, що відрізняються від початкових. Мости на далекий острів повинні проходити над кільцевим островом і не торкатися його. Мости будуємо красиві та міцні. За зразок можна взяти Карлів Міст у Празі. Ми збудували 8 мостів і зафіксували картину у свідомості. Запропонували обряд найвищому.

Одразу після Ритуалу Мостів Сили почали спокушати нашу групу. Вони пропонували у вигляді емоційних імпульсів кинутися в озеро, полізти в гори, на дерева, полетіти з вітром, загалом розперезатися на повну. Але ми знали, чим небезпечне таке «розпоясування» в цьому місці сили і поводилися стримано.

Вловивши нашу стриманість, сили перестали стимулювати емоційні імпульси.

Ми зробили багато обрядів зі стихіями, ще медитації, і, ближче до ранку, щасливі та наповнені силою, повернулися до готелю «Озерні Спалахи» на Грюндзеї. Де продовжили технології та вдруге здійснили обряд «Прорив». Дорогою нам зустрілися металеві ліхтарики зі скляними стінками, розставлені вночі місцевими жителями — для духів предків та духів природи, всередині яких горіли свічки кольору м’якоті стиглого гарбуза.

Зустріли чудовий схід у Альпах. І повернулися на Топліц, де вдень, оточені казковою альпійською природою, завершили обряди та ритуали.

Вдень територія зовсім інша. Ні сліду від нічного вітру, листя не ворухнеться, водоспади дзюрчать ніжно і тихо, на поверхні озера жодної хвилі. Вода прозора – у багатьох місцях видно дно.

Скелі, що підносяться на запаморочливу висоту. Стародавні камені, валуни, ущелини. Високі дерева, гірські річки та струмки. Тихі заплави. Перепади глибин. Листя всіх відтінків веселки, засніжені вершини гір — такою пишнотою постає озеро Топліц у Штирії, незважаючи на свою похмуру славу в легендах, що овіюють Гори Мерців. А Сила тут виявляється справді потужно…

Повторили всі технології, виконані вночі, включаючи й обряд «Прорив» — ми його виконали тричі! Завершили семінари.

Оглянувши територію, помітили маленьке кафе. Біля нього був музей – з усіма публікаціями світової преси про озеро Топліц. Зацікавили три нотатки. Перша – на самому дні озера у воді повністю відсутня кисень, тому все, що опустилося на дно, може зберегтися на віки, не піддаючись ерозії та старінню. Друге – на глибині виявили невідомі науки мікроорганізми, які зараз досліджуються вченими. Третє – в озері виявлено джерело радіації. Це альфа і бетта радіація, яка не є небезпечною для людини, яка може благотворно впливати на здоров’я. Можливо, саме опромінення води радіацією створює ту кришталево чисту воду на поверхні озера, яку безпечно та корисно пити. Втім, така вода у всіх альпійських озерах. Тут можна пити воду з-під крана в будь-якому готелі.

Подібне відбувається і з водами священної річки Ганг. Вчені припускають, що під гирлом Гангу в Гімалаях стоїть храм, в якому діють невідомі машини стародавніх цивілізацій, активуючи води Гангу особливим випромінюванням і роблячи їх цілющими.

Попрощавшись із озером, яке зустріло нас гостинно, ми повернулися до Відня. Дорогою в автобусі тривали лекції. Попрощавшись із Павлом Раскіним у Відні, ми повернулися до Будапешта.

Вночі учасникам семінару снився схожий сон. Вони стояли на великій скелі і спостерігали величезне озеро, від якого виходила невідома і дуже велика сила.Згідно з юнгівським психоаналізом, це сновидіння символізує контакт з глибокими верствами несвідомого – наслідок ритуалу Мостів на березі озера Топліц.

Наступного дня ми приділили дослідженню сакральних місць Будапешта, звернувши особливу увагу на гору Геллерт. Колись ця гора була священною для шаманів. Тут стояли статуї Богів. Тут же, за переказами, мешкає священний Птах Туруль. Тут збиралися чаклунки. І тут перший християнський єпископ Угорщини Геллерт читав перові проповіді. Гора Геллерт священна для християн, шаманів та езотериків. Саме тому її увінчує статуя жінки – символу майбутнього об’єднання духовних навчань світу, що тримає в руках перо-веселку. Там відбувається і найбільший викид сприятливої ​​енергії. А по всій горі розставлені статуї великих Вчителів – Махатми Ганді, Франциска Асізького, Лао-Цзи… та багатьох інших. Місце, де вони стоять, називають Філософський сад. У Філософському Саді ростуть рідкісні та надзвичайно красиві рослини та живуть птахи, які ніде більше не зустрічаються. Термальні води, що випливають з глибин гори Геллерт, мають оздоровлюючі та омолоджуючі властивості.

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Філософський фонтан на горі Геллерт Будапешт статуї засновників великих релігій

Ще один важливий об’єкт Будапешта – соляні печери.

Відвідування гори Геллерт відбилося у снах фонтаном із чистої води, що б’є із земних надр.

Дорогою додому ми знову відвідали Стамбул і в Стамбулі підбили підсумки семінару, розібрали всі питання до кінця.

І, 4 листопада, прибули до Києва з почуттям серйозно виконаної роботи.

Ми зробили неймовірне. Вперше семінар у стародавньому та повному загадках монастирі Хора у Стамбулі. Перший в історії відкритий семінар на озері Топліц — на Русалію (День шанування мертвих предків) в горах Мерців (звідки багато мандрівників не повернулися). Це взагалі вперше у історії Європи. Перший семінар Павла Раскіна, дослідника таємниць «Анненербе» про таємниці цього озера. Вперше дослідження таємниць Топліца з погляду ведичних Традицій, проведені мною та учасниками семінару. Серйозне дослідження гори Геллерт у Будапешті. І все це – за 5 днів з 30 жовтня по 4 листопада 2014 року. І це лише початок наших звершень! Хочу побажати, щоб звершення були у всіх – хто шукає, діє і не здається! Об’єднуємося, не здаємось і досягаємо мрії!

КРОКИ ЗА МЕЖІ – СЕНСАЦІЙНІ ВІДКРИТТЯ ДОРОГОЮ ДО ОЗЕРА ТОПЛІЦ

Філософський фонтан на горі Геллерт Будапешт статуї засновників великих релігій

І я далекий від жартів. Все це здійснено нами без перебільшення вперше в історії. Тому ця поїздка наша з семінарами називалася «Кроки за Межі». Адже ми його по-справжньому здійснили!

На завершення я хочу висловити подяку всім учасникам та організаторам семінару, а також викладацькому складу: Павлу Раскіну, його дружині та беззмінному асистенту на лекціях Ірині, та доценту Обудайського університету Іштвану Рожі.

Ігор Мехеда 

Яка твоя реакція?

Радість
3
Щастя
3
Любов
3
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Історія релігій