Культура

Розмаїте меню та постійні знижки у мережі закладів Рок-н-Рол

Кожен заклад чи мережа має свою систему лояльності, яка виявляється у комбінації постійних та тимчасових знижок. Не є винятком мережа сервісів доставки Рок-н-Рол, які пропонують своїм клієнтам величезний асортимент смачних страв різних кулінарних традицій світу. Якщо ви хочете спробувати страви з меню цього закладу, їх можна замовити у 3 містах України, де працює мережа. Йдеться про Дніпро, Запоріжжя та Полтаву. Пропонуємо більш детально ознайомитися з тим, якими є основні категорії страв у закладах Рок-н-Рол, а також – які постійні знижки та акційні пропозиції відкриті для клієнтів цього закладу.

Кухня різних народів світу – для вас

Меню Рок-н-Рол дає нагоду не лише обрати смачні страви, щоб пообідати чи повечеряти. Розмаїття представлених позицій відкриває можливість накрити повноцінний святковий стіл – з основними стравами та десертами. Тож давайте більш детально розглянемо, що пропонується клієнтам закладу. Серед основних категорій страв є:

  • Піца

Навряд сьогодні можна було б уявити бодай одну велику мережу доставки, де не було б цієї страви. Разом з тим, Рок-н-Рол пропонує своїм клієнтам вагомі переваги. По-перше, традиційні рецептури (такі як, приміром, Маргарита або Карбонара) в меню закладів мережі поєднуються з авторськими різновидами піци від команди Рок-н-Рол. Наприклад, на честь закладу названі одразу 2 види піци. Це страва у звичному форматі та піца-кальцоне (з загорнутою всередину начинкою). Також у клієнтів є нагода скористатися конструктором піци – ця опція є інтуїтивно зрозумілою та зручною у використанні. Ви просто обираєте варіанти начинки з запропонованих груп, а автоматична система розрахунку вартості страви видає ціну, скільки коштуватиме ваша піца.

  • Суші, роли та сети

Для тих, хто любить японську кухню, є гарна новина. Суші, роли та сети в асортименті Рок-н-Рол пропонуються в дуже великому виборі страв. Тут є не лише традиційні варіанти, а й багато іншого цікавого. Наприклад, деякі різновиди ролів та сетів розроблені спеціально для тих клієнтів, котрі у своєму харчуванні дотримуються вегетаріанської або веганської кулінарної традиції. Якщо ж ви належите до тих, хто має протипоказання чи просто скептично ставиться до сирої риби, до вашої уваги в меню презентований сет, котрий так і називається – «Без сирої риби». А також в окрему категорію винесені темпура роли. Якщо говорити про цю страву дуже коротко, то йдеться про гарячі роли – ті, котрі пройшли термічну обробку, будучи обсмаженими у спеціальному клярі. Таким чином, асортимент суші, ролів та сетів є справді достатньо масштабним, аби клієнти могли обрати бажане.

  • Street Food

Для любителів страв, котрі належать до категорії вуличної їжі, але при тому мають ресторанну якість, варто звернути увагу саме на цей розділ меню. Тут є різні вили шаурми, рок догів, стріт ролів, піти з картоплею фрі. Варто відзначити, що саме нещодавно асортимент Street Food у закладах мережі Рок-н-Рол значно розширився. Тож любителя таких страв можуть обрати те, що буде до вподоби.

  • Боули та салати

Поке-боули – категорія страв, котрі належать до гавайської кухні. Це автентична страва місцевих рибалок, які свого часу брали на роботу рис, аби перекусити ним в обід. До рису додавали зловлені морепродукти. Улюблений варіант поке-боулу гавайців – страва з лососем. До речі, в асортименті закладу Рок-н-Рол ви теж можете побачити такий боул та багато інших різновидів страви.

  • Супи

Мінестроне, Том Ям, Рамен, Місо та японська окрошка – асортимент супів, котрі пропонуються гурманам.

  • Страви ВОК

Це ще одна популярна категорія страв, які ви можете замовити. Тяхан (смажений рис), різні види локшини, пельмені Гедза – затребувані види страв з цієї категорії. До слова, таку назву ця кулінарна традиція має з огляду на те, що їжа ВОК готується на однойменній сковорідці китайського походження. Спеціальна форма сковорідки сприяє швидкому і рівномірному розігріву страв та навіть дає можливість розігрівати їх без олії.

Ну і на завершення огляду меню варто згадати про декілька видів десертів, котрі пропонуються в меню мережі Рок-н-Рол. Однією з їх значимих переваг є зручне пакування. Десерти запаковані у скляні баночки.

Постійні знижки та акції в мережі Рок-н-Рол

Варто більш детально торкнутися того, якими є постійні акційні пропозиції сервісу доставки Рок-н-Рол. Отже, ви можете більш детально про них дізнатися в розділі «Акції», котрий знаходиться на сайті закладу. Якщо робити короткий огляд таких пропозицій, то найбільш значимими серед них будуть наступні:

  • Знижка 15% для тих, хто відзначає День народження. До речі, така знижка є актуальною не лише в сам день, а й протягом 5 днів після нього. Ця пропозиція може стати чудовою нагодою для тих, хто запрошує гостей та хоче накрити для них святковий стіл, не займаючись самостійним приготуванням їжі.
  • Сет Філадельфія XS в подарунок при замовленні від 1299 гривень. Якщо говорити про особливості цього сету, то він важить 400 грамів, а його звична ціна – 499 гривень. Тому це чудовий подарунок для клієнтів, котрі роблять велике замовлення.
  • Знижка у розмірі 10%, якщо клієнти обирають варіант самовивозу. Для тих, хто хоче зекономити на вартості замовлення, це буде чудовим рішенням.

Крім усіх перелічених акційних пропозицій, варто також згадати про безкоштовну доставку для тих випадків, коли сума замовлення починається з 299 гривень. Таким чином, заклад Рок-н-Рол подбав не лише про розмаїте меню, а й про те, щоб клієнтам було в ньому вигідно робити замовлення.

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Культура

img-7 Культура

Амхарська мова

Амхарська мова, одна з двох основних мов Ефіопії, відіграє центральну роль у культурному та політичному ...
img-9 Історія

Мова геез

Геезська мова (геез) – одна з найдавніших семітських мов, що має величезне культурне та релігійне ...