Психологія

Знаки зодіаку, які ніколи не підуть до психолога

Спілкування із психологом сьогодні – це абсолютно нормальна практика. Якщо людині не вдається розібратися з якимись проблемами самостійно, вона може записатися на консультацію до фахівця і поговорити з нею про все, що її хвилює. Але, на жаль, люди не завжди визнають такий спосіб вирішення труднощів. Їм здається слабкістю те, що вони справляються з чимось не поодинці, а із сторонньою допомогою.

Про кого з знаків зодіаку можна сказати таке?

Знаки зодіаку, які ніколи не підуть до психолога

Риби

Якщо водним Рибам потрібно розібратися з чимось у своєму житті, швидше за все вони втечуть у свій вигаданий світ і там відчують себе краще. Риби не хочуть бути вразливими, їм не подобається, коли їх розглядають, ніби під мікроскопом, і тому вони навряд чи колись звернуться до фахівця, який вивчатиме всі їхні психологічні травми. Так, можливо, в глибині душі Риби розуміють, що їм це потрібно, але вони краще звернуться до близьких людей або поговорять зі своїм внутрішнім «Я».

Терези

Нерідко повітряні Терези вагаються і не можуть вирішити, чи варто їм йти до психолога, і в результаті вони залишаються вдома. Терезам потрібен чарівний стусан, щоб почати щось робити, у тому числі й вирішувати власні проблеми. До того ж Терези мають величезну кількість близьких людей, до яких вони можуть звернутися за допомогою. Справа в тому, що Терезам потрібно налагодити певний контакт з людиною, перш ніж говорити з нею про щось особисте. Саме тому вони не підуть на консультацію, навіть якщо вона їм справді потрібна.

Скорпіон

Водний Скорпіон – це дуже закритий знак зодіаку, тому він, в принципі, не любить розмовляти з незнайомими людьми. А ще він не хоче показувати комусь свої слабкості, а тому він навіть не замислюється над тим, щоб піти до незнайомої людини і вилити їй душу. Навіть близькі люди часто не знають, що Скорпіон має якісь труднощі, він переживає все в собі і пригнічує емоції. Так, у цьому немає нічого хорошого, але навіть важка ситуація не змусить Скорпіона звернутися за психологічною допомогою.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія