Психологія

Як не поправиться в новорічні свята?

Як же у Новий рік і без застілля? У цей чарівний зимовий день просто неможливо не поласувати різними стравами як у гостях, так і у себе вдома. Але, на жаль, свята рано чи пізно закінчуються, і реальність обрушується на людину як холодний душ: ваги показує зайві кілограми. Що робити? Чи можна це запобігти? Звісно! Головне — тримати у своїй голові такі поради.

Як не поправиться в новорічні свята?

  1. Важливо дотримуватися своїх звичок харчування і в жодному разі не пускати свій раціон на самоплив.
  2. Навіть під час новорічних свят слід відвідувати спортивний зал чи займатися фізичною активністю вдома.
  3. Навіть 31 грудня слід харчуватися як і будь-якого іншого дня, винятком стане лише новорічна ніч. Після бою курантів можна на деякий час розслабитися.
  4. Перш ніж сідати за стіл, слід взяти яблуко чи апельсин. Не потрібно починати трапезу голодною, інакше людина нахопиться всякого і точно набере зайві калорії. Перед будь-яким гулянням необхідно з’їдати щось із фруктів, щоб почуватися добре.
  5. Не потрібно перегинати ціпок і є все поспіль. Достатньо з’їсти лише один шматок торта і не наливати собі занадто багато алкоголю.
  6. Для свого харчування необхідно розставити пріоритети. Це означає, що харчуватися в Новий рік одними лише пончиками та іншими солодощами не варто, через них піднімається цукор у крові, а в організмі виробляється гормон стресу — кортизол, через нього з’являються зайві кілограми.
  7. Ні для кого не секрет, що у Новий рік люди випивають багато алкоголю, і якщо вони не можуть утриматись, їм варто звернути свою увагу на червоне та біле вино, а також пиво. Не потрібно випивати занадто багато коктейлів, оскільки вони досить калорійні, те саме можна сказати і про газування.
  8. Не можна забувати про те, що підтримувати водний баланс в організмі потрібно навіть під час свята, а тому варто випивати склянку води після кожного келиху алкоголю.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія