Психологія

Тільки не ровесники: жінки цих знаків зодіаку обирають собі старших чоловіків

Астрологія — це дуже цікава наука, яка може розповісти багато про людину, потрібно лише дізнатися, коли і де вона народилася. Навіть натальну карту складати не завжди буде потрібно, достатньо буде дізнатися про сонячний знак особистості, щоб зрозуміти, як, наприклад, вона відноситься до побудови відносин у своєму житті. Наприклад, як зрозуміти, кого, жінка воліє шукати для стосунків: чоловіка її віку чи когось старшого?

Жінки яких знаків зодіаку найчастіше віддають перевагу чоловікам старшого віку?

Тільки не ровесники: жінки цих знаків зодіаку обирають собі старших чоловіків

Козеріг

Земний Козеріг — це дуже серйозний знак зодіаку, тому під ним народжуються цілеспрямовані та амбітні жінки, які багато чого хочуть досягти. Звичайно ж, поряд з собою вони хочуть бачити чоловіка, який так само не стоїть на місці, а можливо, вже виконав більшу частину своїх мрій. Природно, Жінка-Козеріг розуміє, що їй потрібно звертати увагу не на своїх ровесників, а на чоловіків, які будуть старші за неї на кілька років, якщо вона хоче здобути впевненість у завтрашньому дні і знати, що чоловік не триматиме її в невизначеності.

Діва

Те саме можна сказати і про земну Діву. Інфантильні чоловіки їй зовсім не підходять, адже вона може задавити їх своїм авторитетам та показати характер, який навряд чи сподобається маленьким хлопчикам. Цій панночці потрібен спокійний партнер, який уже встиг нагулятися і багато чого спробувати у своїй молодості. Навіть у юні роки Жінки-Діви відрізняються стриманим темпераментом, вони готові до побудови сім’ї, а починати стосунки вони хочуть із чоловіком, у якому вони точно будуть впевнені.

Лев

Що можна сказати про вогняну Левицю? Така особистість хоче перекласти відповідальність за своє життя на плечі когось старшого і мудрішого, і добре, якщо це буде її партнер. Коханий, який знає, чого він хоче добитися в житті і готовий носити свою партнерку на руках, це те, що Левиця завжди шукала і хотіла знайти. Так, можливо, жінки вогняного знаку зодіаку трохи легковажні, але насправді вони дуже вірні та люблячі, поряд із ними чоловік почуватиметься потрібним. Така особа мріє про досвідченого та зрілого чоловіка, тільки з ним вона зможе розслабитися у стосунках і ні про що не переживати.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія