Культура

Чи можливе нарощування при випадінні власного волосся 

Нерідко можна почути думку, що холодне безкапсульне та мікрокапсульне нарощування здатне приховати випадіння волосся. Чи це так насправді? Розглянемо це питання докладніше, а тим, хто ще не знає, де безпечно виконувати нарощування волосся, рекомендуємо заглянути в салон-магазин Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g7516783-naraschivanie-volos         .

Поперше варто відзначити, що навіть при чіткому дотриманні технології мікрокапсульного або холодного безкапсульного нарощування процедура здатна посилити випадіння волосся.

Чому не варто нарощувати волосся при випаданні

Випадіння волосся, яке перевищує фізіологічну норму, за медичною термінологією має назву  — алопеція. Цей стан може бути зумовлений генетикою, гормональними збоями, стресом, інфекціями чи хімічним ушкодженням шкіри голови. Залежно від характеру випадіння, алопеція поділяється на дифузну та осередкову форми.

Чому алопеція — протипоказання для нарощування волосся?

На перший погляд, нарощування волосся холодним або мікрокапсульним методом може здатися ідеальним рішенням для маскування ділянок, які рідіють. Проте за алопеції така процедура протипоказана.

Донорські пасма, навіть при використанні дитячого волосся та технології нано- або мікрокапсульного нарощування, створюють додаткове навантаження на ослаблене волосся. Це призводить до посиленого випадіння, оскільки до внутрішніх причин ослаблення фолікулів додається механічна зовнішня дія. Нарощування волосся протипоказане як холодним стрічковим, так і мікрокапсульним методом.

Розглядати можливість нарощування безкапсульним холодним або мікрокапсульним методом можна лише тоді, коли причину випадіння волосся встановлено, і терапія дала позитивні результати. При осередковій алопеції, якщо лікування зупинило розростання зони випадіння, можливе нанокапсульне нарощування.

Також нарощування волосся може бути застосоване на пошкодженому волоссі, яке має здорові фолікули. У цьому випадку йдеться не про випадіня, а про ламкість волосся, що часто відбувається через агресивну хімічну дію, наприклад, при порушенні технології освітлення. Нарощування допомагає приховати нерівний зріз, надаючи волоссю доглянутого вигляду і дозволяючи йому поступово відростати. У таких ситуаціях рекомендується виконувати холодне безкапсульне нарощування, яке не передбачає застосування термоінструменту та кератину.

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Культура

img-7 Культура

Азарі — вигадана позаземна раса, яка є однією з ключових цивілізацій у всесвіті науково-фантастичної франшизи Mass Effect.

Відомі своєю довговічністю, просунутими біотичними здібностями та егалітарними цінностями, азарі стали важливою частиною політичної, соціальної ...
img-9 Культура

Сайлони — вигадана кібернетична цивілізація, що є одним із ключових ворогів людства у всесвіті телесеріалу «Зоряний крейсер „Галактика“»

Сайлони представлені в двох основних версіях серіалу: оригінальному серіалі 1978–1980 років і ремейку 2003–2009 років. ...