Психологія

Як навчитися розслаблятись на Новий рік?

На жаль, рідко комусь вдається позбутися думок про те, як і де святкувати Новий рік, кого запросити додому і які страви приготувати.

Яка користь у святі, якщо аж до бою курантів господиня на кухні ріже салати і в результаті залишається без сил?

Як навчитися розслаблятись на Новий рік?

Може, варто змінити традиції і влаштувати свято для себе, а не для гостей та родичів? Які ж поради допоможуть по-справжньому відпочити та зарядитися позитивними емоціями у це чарівне свято?

Не залишати вибір подарунків на останній момент

Дивно, але подарунки можна купувати не 31 грудня і навіть не в грудні, а набагато раніше, коли на очі потрапить щось цікаве, наприклад, річ, про яку близька людина давно мріяла. До того ж важливо навчитися делегувати, наприклад, чоловік купує подарунки для свого батька та тестя та інших родичів чоловічої статі, а дружина займеться жіночою половиною родини.

Фінансова грамотність

Необхідно планувати свої витрати у грудні, щоб після свят не пошкодувати про те, що в гаманці не залишилося жодної копійки. Не варто купувати найдорожчі подарунки, розуміючи, що після святкування Нового року доведеться важко зводити кінці з кінцями. А ще всі свої новорічні витрати слід записувати у зошит.

Не навантажувати себе всім і одразу

Готуватися до Нового року варто раніше за грудень, тоді останній місяць перед святом буде не таким важким. Як уже було сказано, подарунки можна купити заздалегідь, те саме можна зробити і листівками, а також необхідно подивитися в інтернеті різні прикраси для декорування будинку до Нового року і відразу ж замовити їх. Не треба бігати інтер’єрними магазинами і намагатися все скупити наприкінці грудня.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія