Психологія

Знаки зодіаку, які не хочуть знати своїх колишніх

Навіть якщо стосунки закінчилися мирно, а люди домовилися залишитися друзями, деякі знаки зодіаку намагатимуться одразу ж викреслити зі свого життя екс-партнера. Вони просто не хочуть фокусуватись на ньому, і навіть не завжди вони його ненавидять. Про яке ж йдеться?

Знаки зодіаку, які не хочуть знати своїх колишніх

Водолій

Повітряний Водолій не бачить сенсу підтримувати дружні стосунки зі своїми екс-партнерами, бо їх не так уже й мало. Водолій любить з кимось знайомитися, і найчастіше це люди до нього прив’язуються, тому після стосунків він розриває будь-який зв’язок із коханим, щоб вирушити у вільне плавання та не підтримувати спілкування, яке нічого йому не принесе. Так, Водолій може чемно відповісти на повідомлення людини, але на цьому все закінчиться.

Стрілець

Часто Стрілець може забути про існування свого колишнього партнера просто тому, що він уже захопився кимось іншим. Стрілець завжди впевнений у тому, що він ще знайде собі друзів та коханих, і тому одразу ж забуває співрозмовників, з якими довго не контактує. До того ж, Стрілець часто дотримується думки про те, що з людьми потрібно розлучатися, і не тримати їх у своєму житті. А тому, як тільки людина каже Стрільцеві «прощавай», вона відразу стає для неї незнайомцем.

Козеріг

А ось хто сильно прив’язується до своєї другої половинки, то це земний Козеріг. Цей знак зодіаку рідко комусь відкриває свою душу, і якщо це сталося, а потім стосунки закінчилися, Козеріг впаде у стан апатії. Земний знак зодіаку намагатиметься ніколи не перетинатися зі своїм колишнім, щоб уникнути болю, який він неодмінно відчує. Звичайно ж, Козеріг пам’ятатиме про свого партнера, але він точно йому ніколи не напише. Може, Козеріг навіть не скаже йому «привіт», коли зіткнеться з ним на вулиці.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія