Психологія

Овен і Діва, їх сумісність у стосунках та коханні

Багатьом астрологам подобається спостерігати за союзом Діви та Овна, адже ці знаки зодіаку дуже відрізняються один від одного. І все ж таки іноді вони можуть зійтися.

Овен — це по-справжньому пристрасний і вогненний знак зодіаку, який не звик сидіти на одному місці і постійно слідує за власними амбіціями та ідеями. Овен ставить перед собою величезну кількість цілей і докладає купу зусиль для того, щоб змінити своє життя на краще, він не вміє відпочивати.

Овен і Діва, їх сумісність у стосунках та коханні

З іншого боку, є Діва, а це земний знак зодіаку. Діва відрізняється своєю працьовитістю, цілеспрямованістю та організованістю, хоча вона не може похвалитися такою ж невгамовною енергією, як і вогненний Овен. У своєму житті Діва намагається все структурувати та організувати так, щоб довкола неї панував порядок. Діва легко звертає увагу у своєму житті на деталі, які не видно іншим людям, що допомагає їй виконувати свою роботу точно і доводити її до ідеалу.

Діва та Овен цікаво взаємодіють один з одним. Насамперед Овен наповнює стосунки з Дівою енергією, якої так не вистачає застійній землі. Овен дійсно може розбурхати Діву і вдихнути в неї небагато життя. Поряд з Овном Діва стає більш відкритою і вільною, вона позбавляється напруги і почувається щасливою.

Сам же Овен поруч із Дівою може стати більш практичним та дисциплінованим, чого йому не вистачає у звичайному житті. Діва допоможе Овну привести всі його плани до ладу, структурувати їх і зробити перший крок у тій чи іншій справі. Діва вкаже на помилки Овна, але не для того, щоб його висміяти, а щоб допомогти йому досягти у всьому успіху. Поруч із Дівою Овен стає спокійним, він позбавляється своєї нерозсудливості, починає мислити здорово.

Як Діва, так і Овен вміють досягати своєї мети, вони готові працювати 24/7 і не відступати перед проблемами. Саме це допомагає Овну та Діві знаходити спільну мову у стосунках.

Звичайно ж, такий союз не обійдеться без деяких проблем, адже характери Діви та Овни дуже різняться. Наприклад, Овен іноді може квапити Діву і не давати їй необхідного часу для того, щоб зважити всі за і проти. Він змушує її діяти тут і зараз, до чого Діва не готова. Сам же Овен може вважати Діву надто повільною та обережною, що виводитиме його з себе.

Але так чи інакше, якщо вогняний і земний партнери будуть готові працювати над собою і докладати зусиль для того, щоб залишитися разом, вони обов’язково вдасться. Вони досягнуть успіху у своїх відносинах, якщо ставитимуться з розумінням і турботою до своїх відмінностей і не сміятимуться один над одним.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія