Психологія

Як знову почати ходити на побачення, якщо нещодавно людина пережила розрив?

Якщо людині нещодавно довелося пережити важке розставання, то, звичайно, вона боїться допустити навіть одну думку про те, що колись їй доведеться з кимось знайомитися і ходити на побачення, дізнаватися про свого співрозмовника і розповідати їй про себе.

Але як перебороти цей страх?

Як знову почати ходити на побачення, якщо нещодавно людина пережила розрив?

Людина повинна зрозуміти, чого вона чекає від майбутніх стосунків

Зі спілкування, в якому людині довелося важко, вона повинна винести певні уроки, які допоможуть їй стати мудрішими в майбутньому. Можливо, індивід зрозуміє, з якими людьми йому не варто більше стикатися, а можливо, він пропрацює якісь риси свого характеру для того, щоб зробити відносини з майбутнім кавалером гармонійнішими.

Визначити собі ідеал

Щоб людині знову захотілося з кимось зустрічатися, вона має зрозуміти, якого партнера вона мріє зустріти. Для цього слід уявити в голові портрет коханого, до якого б індивід тягнувся і якого хотів би бачити у стосунках із собою. Важливо подумати як про зовнішність, і про характер потенційного партнера.

Не треба опускати руки або з кимось порівнювати близьку людину

Звичайно ж, якщо в життя індивіда прийде хтось новий, він захоче порівняти свого залицяльника з колишнім коханим. Але це лише відштовхне від нього людину неважливо, чи буде вона схожа на минуле кохання індивіда або, навпаки, кардинально від неї відрізнятиметься. Необхідно подивитися на свого супутника як на самостійну особистість та брати до уваги всі особливості його поведінки та спілкування.

Не треба поспішати

Навіть якщо всі навколо твердять людині, що їй уже давно настав час мати відносини, вона може залишатися на самоті так довго, як того захоче. Важливо почати рухатися вперед, коли людина зрозуміє, що це дійсно потрібно. Не варто поспішати. Насамперед, слід правильно пережити розрив і лише потім прагнути у своє світле майбутнє.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія