Психологія

Як поводиться жінка, якщо їй розбили серце?

Якщо жінку постійно зраджують і завдають їй болю, звичайно ж, її життя зміниться. Вона починає все частіше занурюватися в себе і віддалятися від оточуючих, аби захистити себе від дискомфорту, який їй доставляють люди. Жінка живе з цим болем, виносячи з неї корисні уроки, але так само боячись з кимось зближуватися.

Як же поводиться особа, якщо їй не раз розбивали серце? Що вона робить зі своїми душевними ранами? Чи може вона відновитись? Варто в цьому дати раду.

Ставиться  до кохання легковажно

Як поводиться жінка, якщо їй розбили серце?

Можливо, колись у житті жінки був чоловік, якому вона хотіла присвятити всю себе, але потім її зрадили, і вона раптом зрозуміла, що кохання – це вигадка. Тепер людина відмовляється від будь-яких знайомств і всіх тримає на відстані.

Не дбає про те, що відчувають інші

У минулому жінка вміла дарувати оточуючим свою увагу, показувала їм доброту та співчуття, але, на жаль, їй не відповідали взаємністю, поранили та кидали, а тому зараз особистість чинить так само. Вона не переймається тим, що завдає комусь болю, адже колись це зробили і з нею.

Тримається за своїх колишніх

Жінці не вистачає сили волі припинити спілкування, яке приносить їй у житті лише дискомфорт. Вона розуміє, що колишні партнери ніколи не зроблять її щасливою, але вона продовжує їм писати та зустрічатися з ними. Вона просто почувається спокійніше, коли поряд є люди, яких вона вже знає, навіть якщо вони токсичні.

Постійно щось приховує

Жінка закривається від інших людей не має значення, наскільки щиро вони з нею спілкуються. Вона хоче говорити їм у тому, що відчуває, не ділиться своїми таємницями. Особи здається, що і зараз її використовуватимуть, а тому вона намагається убезпечити себе.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія