Психологія

Чому невірний чоловік залишається у сім’ї?

Багато дружин і коханок дивуються тому, що після зради чоловік поводиться як ні в чому не бувало і не збирається йти від жінки, з якою прожив багато років. При цьому чоловік продовжує ходити на ліво. Чому ж чоловіки не можуть зробити вибір?

Чому чоловіки вважають за краще залишатися в сім’ї, навіть якщо у них є хтось на стороні?

Чому невірний чоловік залишається у сім'ї?

  1. Насправді чоловіки бачать різницю між любов’ю та інтимною близькістю з кимось. Можливо, чоловік все ще з теплотою ставиться до своєї дружини, але, на жаль, у відносинах з нею він не може задовольнити деякі свої потреби. І все ж таки йому це потрібно для того, щоб відчути себе щасливим. Коли чоловік не може взяти себе в руки, звичайно ж, він іде до коханки, яка зробить усе, щоб він залишився поряд.
  2. Створити ще одну сім’ю не так просто, і чоловік це розуміє. Зараз він має дружину і, можливо, дітей, але що буде, якщо він від цього відмовиться? Можливо, він залишиться біля розбитого корита. Але чоловіки не надто емоційні, вони вміють тримати себе в руках, а тому вони зважуються і за і проти, перш ніж прийняти якесь рішення. Можливо, чоловік розуміє, що він поки що не готовий до інших відносин.
  3. Так, можливо, з коханкою у чоловіка є чудовий секс, але вона більше нічим його не цікавить. З нею неможливо поговорити на жодну тему, і вона взагалі нічим не захоплюється. Навіщо тоді починати жити з нею, якщо в чоловіка вже є дружина, з якою він може обговорити що завгодно і бути собою?
  4. Іноді розлучитися чоловікам заважають спільні дітям. Партнери чекають, коли малеча підросте і тільки потім починає будувати нову родину.
  5. Можливо, чоловік сам не знає, чого він хоче досягти і навіщо взагалі завів стосунки на стороні. Насправді його влаштовує його шлюб, але при цьому він хоче експериментувати на стороні, щоб почуватися живим та енергійним.
  6. Деякі чоловіки просто не хочуть щось серйозно змінювати у своєму житті та брати на себе відповідальність за власні дії. Тому вони зустрічатимуться з коханкою, поки ніхто їх не зловить на місці злочину.
  7. Чоловіки не хочуть стикатися з фінансовими наслідками своєї зради. Вони не хочуть ділити спільне майно зі своєю дружиною та віддавати їй гроші на виховання дітей, якщо розлучення таки відбудеться. Чоловіка влаштовує ситуація, яка є у нього зараз, він не відчуває у ній стресу, а тому й не хоче так ризикувати.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія