Психологія

Як чоловік може відштовхнути від себе кохану

Чому іноді жінка може ігнорувати свого партнера, хоча ще якийсь час вона була від нього без розуму? Насправді винен у цьому сам залицяльник, який, можливо, повівся якось не так, чим і відштовхнув від себе кохану.

Жінки — це чудові істоти, і, на жаль, зрозуміти їх буває складно. Чому ж особа вирішила обірвати зв’язок зі своїм партнером? Що чоловіки у стосунках найчастіше роблять не так?

Не сприймають почуття жінки серйозно

Як чоловік може відштовхнути від себе кохану

Якщо особа намагається поділитися з коханим своїми емоціями, а він відразу ж перекладає тему або вдає, що розмовляють не з ним, звичайно ж, жінці це не сподобається, адже вона хоче довіряти своїй коханій людині і ділитися з нею всім тим, що її турбує .

Відносини перебувають у підвішеному стані

Ніщо так не лякає жінку, як невизначеність у спілкуванні з чоловіком. Вона хоче одразу знати, чого він від неї чекає, чи буде у пари майбутнє. Якщо чоловік не знає, чи хоче він розвивати свої відносини з партнеркою, потрібно прямо їй про це сказати, навіть якщо це її образить. Краще зараз вона сприйме цю інформацію, ніж довгий час сподіватиметься на те, що з чоловіком на неї чекає щасливе сімейне життя, хоча він її навіть не любить.

Чоловіки прикидаються

Навіть якщо людина хоче справити враження на особу, що сподобалася, ні в якому разі вона не повинна одягати на себе маску і поводитися дивно. Чоловік не зможе завоювати свою кохану, якщо він скаже, що йому подобається така ж музика чи він захоплюється схожим хобі. Рано чи пізно жінка його розкусить і розчарується, розуміючи, людина їй брехала.

Не хоче говорити «Вибач»

Якщо чоловік усвідомлює, що він доставив жінці якийсь дискомфорт, і при цьому він намагається заплющити очі на ситуацію, що склалася, але тим самим він вбиває все кохання своєї другої половинки. Іноді так просто сказати коханій «Пробач мені», якщо людина дійсно десь оступилася.

Тільки власне задоволення

Жодна жінка не хоче, щоб чоловік нею користувався, тому в жодному разі не можна бути егоїстом у ліжку. Чоловіки фінішують набагато раніше за жінок, але іноді їм варто проявити терпіння і постаратися зробити щасливою і свою другу половинку, вона обов’язково буде вдячна за це своєму партнерові.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія