Культура

Класичні обручки – практично і стильно

Існує безліч стилів у ювелірній справі. Хтось віддає перевагу лаконічним моделям у класичному виконанні, а когось захоплює все нове і супер трендові. Якщо мова про сережки чи браслети, кулони чи ланцюжки, в принципі, відслідковувати останні тренди – то завіс непогано. Навпаки, жінки та чоловіки не проти експериментувати з прикрасами і все частіше покупці купують щось таке, що ще кілька років назад навряд чи могло претендувати на визначення коштовність.

Класичні весільні каблучки

Але, існують особливі прикраси, які краще обирати в класичному стилі. Чому? Тому що так ви убезпечите себе від мінливої моди на коштовності. Мова йде про обручки. Саме класичні обручки, по-перше, не втратять своєї модної актуальності і через багато років. По-друге, такі прикраси гармонійно доповнюють самі різні ювелірні ансамблі. Скептики скажуть, що класика, тим більше ювелірна, то нудно і банально. Але експерти Злато готові з цим посперечатися і радять оцінити класичні колекції відомих брендів. Ви будете здивовані наскільки класичні обручки можуть бути різним і багатогранними.

Лаконізм і стильність

Існує стереотип, що класичні коштовності виглядають дуже строго та академічно. Але це не так. Класичні обручки відрізняються тим, що у них канонічна форма кола. Це вірно, але ніхто не обмежує мануфактури і майстрів в декоруванні та використанні різних матеріалів. Так доступні моделі не тільки в золоті високої проби чи в платині, але і в сріблі. Крім того всі обручки відрізняються за кольоровою палітрою. Як таке можливо?

По-перше, майстри використовують різні сплави золота, а це значить, щоб обручки доступні у червоному відтінку, жовтому та рожевому. Також використовується покриття з родію, що гарантує ефект білого кольору. Таке золото вважається більш зносостійким та витривалим. Крім того, обручки з білого голда вдала покупка для наречених, якщо у когось чутлива шкіра. Родій додає металу безпечності і підвищує його гіпоалергенність. До речі, з родієвим покриттям доступні і срібні обручки, які теж представлені у серії класичних.

По формі обручки, які відносяться до ювелірної класики, нагадують кола. Обирати є можливість між плоскими кільцями і випуклими (об’ємними). В народі такі версії ще називають «європейка» і «американка». Щодо декору, то він мінімальний. Як правило, це гранування, але на внутрішній стороні обручки, де молодята можуть замовити нанесення своїх імен або якогось тексту. До речі, знову ж таки класика жанру передбачає що обручки нареченого і нареченої ідентичні по формі, декору, кольору, дизайну. Тобто якщо чимось і відрізняються то розмірами і шириною.

Весільні каблучки

Консультанти інтернет магазину Zlato рекомендують класичні обручки, тому що вони пасують всім, ніколи не вийдуть з моди і чудово інтегруються навіть у самий оригінальний ювелірний ансамбль.

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Культура