Психологія

Як не потрібно спілкуватися зі своїм партнером у листуванні?

Звичайно ж, люди можуть спілкуватися так, як їм хочеться, особливо якщо вони надсилають повідомлення своїм коханим. Однак у листуванні є свої правила, які краще не порушувати, щоб не потрапити в незручну ситуацію та не зіпсувати настрій своїй близькій людині. Можливо, є речі, які партнерові у листуванні зовсім не подобаються, саме тому вона рідше відповідає своїй другій половинці, а вона дивується, чому вона так робить.

Отже, що ж не потрібно робити у листуванні?

Як не потрібно спілкуватися зі своїм партнером у листуванні?

Надсилати занадто багато повідомлень

Не варто спілкуватися з людиною 24/7 та надсилати їй повідомлення, якщо вона довго не відповідає. Можливо, партнер зайнятий, а тому дасть відповідь, коли в нього з’явиться вільний час. А також не потрібно висловлювати свою думку в 10 повідомленнях, для цього достатньо витратити кілька хвилин і написати все в одному СМС.

Використання великих букв

Здається, що в цьому немає нічого такого, але насправді, коли людина отримує повідомлення, написане великими літерами, їй здається, що співрозмовник намагається домінувати у спілкуванні з ним. А чоловікам, які звикли бути у всьому лідерами, це не дуже сподобається і, швидше за все, вони намагатимуться не відповідати своїй коханій жінці у цьому випадку.

Не потрібно виправляти помилки

Так, можливо, чоловік не дуже добре знає орфографію або ж набирає повідомлення занадто швидко. Якою б не була причина, краще заплющити очі на можливі помилки, а не вказувати на них людині, адже це може її лише засмутити.

Менше смайликів

Так, звичайно, емодзі можуть піднімати настрій людям, проте слід заздалегідь обговорити, чи хоче людина отримувати певні смайли, чи ж вони, навпаки, виводять її з себе.

Насправді, коли люди впізнають один одного краще, вони знайомляться зі стилем спілкування близької людини, і таких незручних ситуацій у їхньому листуванні виникає дедалі менше. Але все ж таки не варто бути дуже нав’язливою у спілкуванні з улюбленим партнером.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія