Місця силиРелігія

Загадки Мису Меганом

Декілька років я виношував плани відвідування одного з найвідоміших місць сили у світі – мису Меганом, що знаходиться ліворуч від Судака – стародавньої фортеці Сугдея, вона ж Сурож, якщо стояти на набережній від фортеці обличчям до моря.

    Слово «меганом» грецькою означає «великий будинок», і, дійсно, з моря мис сприймається кам’яною скульптурою великого добротного житлового будинку.

Знаменитий Мис Меганом таємничими «кільцями» — жовтими кільцеподібними смугами завширшки близько півметра, добре помітними у траві з висоти пташиного польоту. Аерофотозйомка показує, що зверху мис схожий на ціль кольору бджоли.

Загадки Мису Меганом

Мис Меганом

Центральне коло сіро-чорного кольору, потім жовте кільце, потім сіро-чорне кільце, потім знову жовте, потім знов сіро-чорне кільце, потім знов жовте… Іноді жовті кільця раптом тьмяніють, стають сіро-чорними і утворюють суцільне тло. У цей час люди на мисі відчувають нездужання, запаморочення, починають засинати на ходу, втрачають рухову активність, лягають на каміння і не можуть підвестися. Те саме коїться з тваринами й птахами. Потім кільця знову жовтіють, і феномен припиняється.

Дослідники аномальних явищ неодноразово зазначали, що у цьому районі відбуваються аномалії простору та часу.

У 60-х роках ХХ століття неподалік мису Меганом було здійснено підводний ядерний вибух. Примітно те, що слідів радіоактивності не було виявлено, так само як і не було виявлено речовин, що утворюються в результаті такого вибуху. Дно та море залишалися чистими, як у перші дні творіння.     Вздовж берега до мису не пройдеш – берегова лінія усипана природними уламками скель. На сам мис добираються катерами. Поруч із краєм мису, увінчаним згадуваними «кільцями» розташовані залишки колись потужної військової бази. У радянські часи військові досліджували те, що відбувається на мисі, але про результати їх досліджень нічого не відомо.

Загадки Мису Меганом

Ігор Мехеда на Мисі Меганом 2010 рік

Мис уподобали представники різних езотеричних шкіл, що діють на пострадянському просторі. Цілий рік навколо Меганома стоять намети – езотерики, які шукають істини, проводять тут медитації.

Мис Меганом відомий двома привидами. Перший – це примарний корабель, вітрильник, який з’являється на траверзі мису. Другий – ягня, яке бігає мисом і їсть траву. Побачити ці привиди вважається добрим знаком. У того, хто їх побачив (або хоча б один з них), швидко відкриваються надздібності («сіддхі») і дар цілителя.

Перший раз я дістався Меганому 4 червня 2010 року. Помітив два феномени. Перший: на Меганомі напрямок руху енергетичних потоків реверсивний. Поясню. Якщо ми візьмемося за руки і рухатимемося хороводом за годинниковою стрілкою – у звичайному місці (скажімо в полі біля Вашого будинку), то утворюється рух енергії від землі вгору до неба. На Меганомі той самий хоровод навпаки, опускатиме енергію з неба на землю. Якщо ж ми візьмемося за руки і рухатимемося хороводом проти годинникової стрілки, то утворюється рух енергії від центру хороводу вниз, під землю. На Меганомі цей хоровод, навпаки, підніматиме енергію із землі на небо. Друге – чітко проглядається лійкоподібний енергетичний стовп, який розширюється до неба, і звужується там, де стикається з поверхнею мису. Стовп видно навіть людям, які не мають ясновидіння, і іноді фіксується на фотоплівці. Мені також довелося спостерігати, як жовті «кільця» на кілька стали сіро-чорними, а потім знову відновили жовтий колір.

Повернувшись до Судака після відвідин Меганома, я ліг, і, крім своєї волі, був занурений деякими силами в глибоку медитацію. Я не міг поворухнутися, і перебував у такому стані близько п’яти годин, поки медитація не завершилася. Місце дуже сильне і воно чекає на нас, своїх дослідників – які розгадуватимуть його загадки.

Ігор Мехеда

Яка твоя реакція?

Радість
2
Щастя
1
Любов
1
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Місця сили