Психологія

Не так сильно він і любить: як зрозуміти, що чоловік не живить сильних почуттів до жінки?

Так, на жаль, не завжди жінка може перебувати у стосунках із людиною, яка щиро її любить і хоче зробити її щасливою. Часто прекрасні дами надягають рожеві окуляри та виправдовують своїх кавалерів перед подругами та родичами. Але, можливо, їм варто подивитися на поведінку чоловіка і зрозуміти, що вона справді не живить до них якихось глибоких почуттів і насправді не цінує стосунки з ними?

Що на це вказує?

Не так сильно він і любить: як зрозуміти, що чоловік не живить сильних почуттів до жінки?

Відсутність контролю та постійні сварки

Якщо з боку подивитися на двох людей, які сваряться, можна легко зрозуміти, люблять вони один одного чи ні. Наприклад, якщо чоловік не дорожить своєю партнеркою, вона, раз у раз її принижуватиме і обзиватиме, не турбуючись про її почуття. При цьому людина не збирається стримуватися, вона не бачить сенсу контролювати свої емоції, адже їй неважливо, чи завдасть він дискомфорту жінці і чи відштовхне вона її від себе. Якщо чоловік не поважає жінку, то, звичайно ж, ні про яке кохання не може йтися й мови.

Чоловік жартома говорить про кохання

Як ще можна назвати висловлювання людини, яка освідчується у коханні жінці, яку бачить уперше? Якщо малознайома людина говорить комусь про свої почуття, то не варто приймати це на свій рахунок. Швидше за все, індивід просто не розуміється на тому, що насправді відчуває до предмета зітхання. А можливо, чоловік, навпаки, все усвідомлює, просто вона хоче запудрити особі мізки, щоб швидше почати інтимні стосунки з нею.

Подивитися на дії чоловіка

Не треба терпіти, коли партнер вішає локшину на вуха своєї благовірної. Важливо звертати увагу на те, чи збирається кавалер робити якісь вчинки, чи вона може лише базікати про свої почуття, які нібито існують. Якщо чоловік не підтримує свою партнерку, не дбає про неї і завжди пропадає, коли їй потрібна допомога, то, швидше за все, вона плює на неї та її проблеми.

Вона завжди зайнята

Якщо чоловік любить жінку, вона, звичайно ж, захоче бути поряд із нею. Але якщо людина постійно посилається на якусь зайнятість, не бере трубку і бачиться з особливою, тільки коли їй це зручно, то, швидше за все, жінка цікавить її лише у сексуальному плані. По-справжньому закоханий кавалер не може прожити і дня, не почувши голосу своєї другої половинки, важливо запам’ятати це раз і назавжди.

Іван Гудзенко

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Психологія