Історія філософіїПолітична філософія

Політики, які вони є насправді

 polУкраїна  як  незалежна держава має такий великий потенціал та попри безглузду діяльність державних  мужів  втрачає свою позицію на світовій політичній арені. Не зважаючи на клоунаду, яка відбувається  у державному парламенті —  Верховній раді України, народні депутати стають справжнім позорищем для держави, перед суспільством, людьми.

Складається таке враження, що дотримання  основного юридичного джерела України – Конституції не прослідковується, натомість дуже чітко видно  бандитизм, хабарництво, різні утиски  з верхівки правління. Все працює  за  системою «дати підсрачника» , яка розпочинається з верхівки і закінчується нижніми рядами. А як у нас гарно працює законодавство аж залюбуєшся. Злочинці гуляють на волі, а ні в чому не винні  застрахані, зазнавши утиску люди сидять по в’язницях.  Нагадує це  своєрідний сюжет з фільму «Кавказька полонянка», де  прослідковується така репліка: «Хай здоровий буде  наш суд, самий гуманний суд у світі! Ура товариші!»

Зробивши такий сатиричний відступ, слід звернути особливу увагу на  наявні проблеми в українському суспільстві:  соціальна несправедливість, соціальна нерівність, соціальна свідомість,  соціальна мораль,  гуманність  суспільства, неадекватна поведінка  людини у суспільстві, відхід від духовних цінностей, і інші. Політиків можна уподібнити трутням – ледарям, які  чекають, доки їм  в рот  «впаде манна з неба», проте нічогісінько не хочуть робити. З них же вся Європа сміється, вони  самі  підривають державний авторитет.

Вміють наші хлопці  добре  володіти  прекрасним мистецтвом  «вішання  локшини на вуха»,  заробляти непогані гроші за  свою  «нелегку працю» накладати  закони  на людей. Нехай увесь український народ подивиться  на  депутатів, що розкішно живуть у віллах, а про бідного не дбають. Невже люди втратили розум через цю політику? Хто їх провокує?  Чому стоять порожні  храми?  Хто цього добивається?

Відповідь стане дуже простою: цього хоче не Бог, а диявол.  І ось він діє через уми людей, зводячи багатьох з істинного шляху, ведучи всіх дорогою погибелі.  Від захоплення людиною матеріального світу не буде ніякої користі, а найважливішою буде така, коли  людина покладе душу заради Євангелія, віри Христової.

Ви думаєте, що політики є дійсно віруючими людьми?  Ні !  Це ті вовки «що овечій шкурі » прийдуть і не щадитимуть  отари Христової. Це ті ж самі фарисеї, які існували  в новозавітній час.

Ось де справжнє фарисейське обличчя про яке говорив Сам Господь Ісус Христос. Ви бачите справжніх обманщиків суспільства, які займаються користолюбством, але не допомагають іншим.  Вони стараються бути облесливими до вас, але ви не піддавайтеся  їхнім гарним словам, дивіться краще на мужів мудрих, які будують міцне  місто, але не руйнують його.  І пам’ятайте лише одне, що  влада є мінливою, а Царство Боже – стале, і буде вічно існувати.

Тому  нам усім  необхідно молитися, щоб Бог дарував мудрість главі держави, допоміг йому у вирішенні  питань суспільства, держави, освіти, церкви. Всі ці питання є важливими для української нації, бо ми всі є сини і дочки славного козацького роду!

Нас  били, але ми не зламалися, ставили  на коліна – ми  встали,  були у неволі – визволились від ярма, нас  морили голодом – ми воскресли у Христі!  Так нехай же славною буде наша земля українська і нехай Боже благословення буде над нею.

З вірою схилімо свої серця і в молитві  просімо в Бога, щоб Він дарував кращу долю для України.

Богдан Стрикалюк

Яка твоя реакція?

Радість
0
Щастя
0
Любов
0
Не завдоволений
0
Тупо
0

Интересно почитать:

Также в категории:Історія філософії